+90 232 877 18 77
Firma 1976 yılında Davut Yanık ve Ahmet Yanık tarafından İzmir'de ufak bir atölyede kuruldu.
Genişleyen müşteri kitlesi ile ürettiği kaliteli ürünlere cevap alan firma büyüyerek İzmir Çamdibi'ndeki atölyesine taşındı.
Sektörde, yerel uygulamada ilk defa fırın tesisi kurularak yaş boya uygulamasında fırınlama methoduna geçildi.
Üretimde manuel olarak kontrol edilip kullanılan makinaların yerine NC teknolojili yarı otomatik makine teknolojisi kullanılmaya başlandı.
Firma artan pazar payı ve üretim hacmi doğrultusunda İzmir Pınarbaşı'ndaki fabrikasına taşındı.
Elektrostatik toz boya uygulamasına geçilerek boya prosesinde dünya standartlarına paralel üretim gerçekleştirildi.
Modüler standart pano üretimine başlanarak ürünler satışa sunuldu.
Hızlı gelişimine yön vermek amacıyla firma İzmir Kemalpaşa’daki 10.000 metrekarelik fabrikasına taşındı.
Tam otomatik sprey hat temizlemeli ve demir-fosfat kaplamalı konveyor boya sistemine geçilerek el değmeden parçaların üstün kalite ve hızda üretilmesi sağlandı.
Yurtiçi pazarda hızla büyüyerek gelişen firma ilk ihracatını gerçekleştirdi.
İhracatta alınan olumlu talep artışı sonucunda ilk deniz aşırı ihracat gerçekleştirildi.
İstanbul şubesi hizmete geçirilerek müşterilere lokal yakınlık ve lojistik destek seviyesi geliştirildi.
İzmir Kemalpaşa'da yeni binaların hizmete girmesi ile toplam üretim alanı 20.000 metre kareye çıkartıldı.
Nano-teknolojik boya hattı kurularak çevreci ve ileri teknoloji boya prosesine geçildi.
Standartları yeniden şekillendiren Teos serisi modüler dikili tip panolar tüketicilerle buluştu.
Form 3 ve 4 sınıfı Enerji Dağıtım Panoları gelişitirilerek tüketicilerin iş güvenliği çözümlerine yönelik gelişim sağlandı.
İnsansız tam otomatik metal üretim hattı PSBB kurularak bu teknolojiyi sektöründe uygulayan ilk firma olarak üretim teknolojisi ve kapasitesinde sıçrama sağlandı.
İş güvenliği ve servis sürekliliği için geliştirilen Çekmeceli MCC merkezleri Teos Draw satışa sunuldu.
Neo Serisi Modüler Dikili Tip Panolar satışa sunuldu.
Panasonic Robotik Kaynak Makinesi, kaynak verimliliğini artırmaya yardımcı olur. Robotik otomasyon ekibi, otomatik kaynak sistemi çözümleri sunar.
Geri dönüşüm sistemli yeni Boyama Hattımız sayesinde panomuz, yağmur ve darbe gibi dış etkilere karşı korunur.
NEO HC, uzatılabilir çatı seçeneği ile dış ortamın zorlu koşullarında güvenilir ve fonksiyonel kullanım avantajına sahiptir.
PDS, dünya çapında yerel ortaklık sistemi ile desteklenen modüler tip testli alçak gerilim güç dağıtım ve motor kontrol panolarıdır.
Yeni KT DM kompakt panolarımız, zorlu kullanım alanlarında hizmet vermek için müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır.
Bağyurdu OSB’de bulunan 35.000 m2’lik yeni fabrikamızda teknolojilerimizi paylaşmaya devam edeceğiz.
Yanık: “GES geliyor, yağmur hasadı yapıyoruz”
Dünya endüstrisi için en önemli uluslararası platformlardan biri olan Wenergy Clean Energy Expo fuarında buluşmaktan mutluluk duyduk.
Her zaman daha ileriye ve daha iyisine erişmek için çıktığımız bu yolda, geçtiğimiz haftalardaki durağımız Hannover Messe 2023 – Almanya idi.
Dünyada sismik risk alanlarını tanımlayan birçok tarifler vardır. Bu alanlar 'Uniform Building Code (UBC)' uyarınca verilmiştir.
Tüm ölçüler için ağırlık taşıma tabloları yazımızda.
Rüzgâr gücü, elektrik üretmek için rüzgar türbinleri mekaniksel güç için yel değirmeni, su veya kuyu pompalama için rüzgâr pompaları veya gemileri yürütmek için yelkenler kullanarak rüzgârın kullanışlı formundaki rüzgâr enerjisinin sonucudur.
Topraklama, elektrikle çalışan makinelerin gerilim altında olmayan metal parçalarının bir iletken aracılığıyla toprakla birleştirilmesine denir.
Elektrik şalt malzemeleri elektrik devrelerinin kontrolünü yapan, devrelerin korunmasını sağlayan ve bu devrelerin anahtarlanması için kullanılan malzemelerdir.
Günümüzde bara sistemlerinde iletken olarak iki metalden biri tercih edilmektedir. Bunlar bakır ya da alüminyumdur. Ağırlık haricindeki diğer tüm özellikler bakırın daha iyi bir iletken olarak tercih edilme sebebidir.
Alçak gerilimli donanımların belirlenmesinde şartname hazırlayıcıların karşı karşıya kaldıkları en önemli seçim bölmendirme yönteminin belirlenmesidir.